Καλώς ήρθατε στο
Thalassa Villas

Διακοπές σε πολυτελείς κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Το παραθαλάσσιο θέρετρο Thalassa Villas με την αρχιτεκτονική του κομψότητα είναι χτισμένο σε μια υπέροχη τοποθεσία της Κρήτης. Με θέα τον κόλπο του Μιραμπέλλο και τα παιχνίδια των γαλαζοπράσινων νερών (ή τους ιριδισμούς του γαλάζιου και του πράσινου) το συγκρότημα κατοικιών Thalassa Villas σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το δικό σας καταφύγιο ηρεμίας και απόλυτης ομορφιάς.

Έξι πολυτελείς ιδιωτικές βίλες δίπλα στο St Nicolas Bay Hotel Resort, σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στο δρόμο προς Ελούντα, υπόσχονται ονειρεμένες και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

Μοντέρνος σχεδιασμός με παραδοσιακά στοιχεία, σύγχρονες ανέσεις και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Πολυτελείς Οικογενειακές Διακοπές

Περήφανο μέλος των Great Hotels of the World και Small Luxury Hotels of the World, το Thalassa Villas στο νησί της Κρήτης προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα συνδυάζοντας απαράμιλλη πολυτέλεια και ηρεμία, σε έναν ιδανικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές.

Με την αριστοκρατική ατμόσφαιρα και τη γοητεία ενός πανέμορφου θέρετρου στη Μεσόγειο, το Thalassa Villas συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με τον μοντέρνο σχεδιασμό, παρέχοντας γεναιόδωρα μια αίσθηση σπιτικής φιλοξενίας.

Οι εξαιρετικοί εσωτερικοί χώροι σε κάθε μία από τις έξι μεγάλες κατοικίες είναι ειδυλλιακά συνδυασμένοι με την ιδιωτική πισίνα και την μαγευτική θέα στο κόλπο του Μιραμπέλλο.

scrollup scrolldown